Paris

Paris

6-9 november var jag i Paris med min dotter Nina. Hon kom åkande med tåg från Schweiz, där hon varit i tio dagar efter att ha tillbringat en månad i Lissabon. Jag kom från Sverige, med flyg. Vi träffades på Gare de Lyon.

Det viktigaste för oss var att få tillbringa lite tid tillsammans, eftersom vi inte setts på länge, inte att se så många sevärdheter som möjligt. De enda två klassiska turistgrejer vi gjorde var att åka upp i Eiffeltornet och att gå upp till Sacré Coeur och titta på utsikten över Montmartre.

I övrigt strosade vi omkring, njöt av att vara i Paris och åt fantastisk vegansk mat på ställen Nina hittat på nätet.

 

Vi tog foton i fotoautomat.

En förmiddag avsatte vi till att arbeta med saker vi behövde göra vid våra datorer. Det gjorde vi på Wild and the Moon. Nina arbetade med uppgifter för sin skrivutbildning, jag med manuset till min yinyogaworkshop i Schweiz. Samtidigt provade vi flera veganska drycker.

9 november åkte vi båda med samma tåg till Basel, där vi hade en mysig kväll hos Ninas farmor = min svärmor Esther. 10 november åkte Nina tidigt på morgonen till Italien. Jag gjorde klart mitt manus och åkte tidig eftermiddag till Luzern, där jag träffade min goda vän Theres, som jag bodde hos fram till söndagen. Hon följde också med på min yinyogaworkshop i Luzern på lördagen. Mer om den finns att läsa på min yogablogg.